Anuntul nu mai este valabil [140891]

Zona Bucium, repere: Pasaj Socola/Poitiers

Anunt cu 6412 vizualizari, publicat 25-01-2022, de:
Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 1
Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 2
Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 3
Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 4
Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 5
Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 6
66.500 Euro
Tip:
decomandat
Suprafata:
50mp
Etaj:
5 din 6
Camere:
2
Bai:
1
Balcoane:
1
An constructie:
2021
Structura:
pe cadre
Acoperis mansardat:
absent
Scara:
la strada
Lift:
da
Interfon:
da
disponibil prima casa

Specificatii oferta

  • mobilat: nu
  • incalzire: centrala termica
  • termosistem
  • gaz metan
  • apometre
  • parchet
  • gresie + faianta
  • termopan
  • usa metalica
  • cabluTV
  • internet
  • lift
  • interfon
  • ansamblu rezidential
  • renovat
Apartamentul propus spre vanzare este situat in Iasi , zona Bucium (Pasaj Socola/Poitiers) si este compus din 2 camere si dependinte. Este de tip D, are o suprafata de 50 mp si este situat la etajul 5 intr-o cladire cu 6 etaje.
Apartamentul este renovat, are centrala termica de apartament, gaz metan, apometre, parchet, gresie, faianta, tamplarie termopan, termosistem, usa metalica, cabluTV, internet, interfon, lift, .
Cladirea , construita in 2021, face parte dintr-un asamblu rezidential , are lift, are o structura tip pe cadre, fara risc seismic.
Apartamentul se poate achizitiona prin credit ipotecar prin Programul PRIMA CASA

Apartament intr-un ansamblu rezidential, bloc finalizat, 2 camere decomandat, cu posibilitatea de a va personaliza apartamentul.


Pentru ca sentimentul ACASA este din ce in ce mai solicitat in randul oamenilor foarte ocupati, venim cu propunerea unui apartament potrivit asteptarilor, care se gaseste in unul din Ansamblurile Rezidentiale exclusiviste ale Iasului. Apartamentul este decomandat, spatios si luminos, construit dupa toate normativele in vigoare, cu usa metalica Maco la intrare, gresie pe hol + bucatarie + baie, faianta baie + bucatarie, usi interior Pinum, tamplarie din PVC de inalta calitate, cu geam tripan, central termica, calorifere, vopsea lavabila. Contorizarea utilitatilor se face individual, apometrele si contoarele de gaz fiind scoase pe hol, iar contoarele de energie electrica fiind in casa scarii. Blocul este amplasat intr-o zona linistita, cu pozitionare buna, supraveghere video si paza permanenta, cu scoli si gradinite in imediata apropiere. Blocul dispune de locuri de parcare private, contra cost, statie de incarcat masini electrice, lift IFMA, videointerfon, cablu TV, fibra optica pana in apartament. Casa scarii, holurile comune si scarile fiind placate cu granit de o calitate superioara. Spatiile verzi depasesc 8.000 mp, curatenia in interiorul blocurilor vor fi asigurate de catre o firma specializata, impreuna cu Asociatia de Locatari a Ansamblului Rezidential. Aici este locul unde familia Dvs este in siguranta.


Pretul apartamentului este calculat la plata cash integral


 

Logo Agentie Inter Imobiliare
Poza Iulian Stamate
Consilier Imobiliar:Iulian Stamate
Iti place oferta, dar doresti detalii?
Ne poti contacta cu un mesaj direct:
[Anuntul nu mai este valabil; cod oferta 140891]

Alte oferte in zona Bucium

Oferta numarul: 153825
Apartamentul propus spre vanzare este situat in Iasi zona Bucium (Visan) si este compus din 2 camere si dependinte. Este de tip D, are o suprafata de 55 mp si este situat la etajul 1
62.500 Euro
Oferta numarul: 153987
Apartamentul propus spre vanzare este situat in Iasi zona Bucium (Visan) si este compus din 2 camere si dependinte. Este de tip D, are o suprafata de 55 mp si este situat la etajul 2
62.500 Euro
Oferta numarul: 153848
Apartamentul propus spre vanzare este situat in Iasi zona Bucium (Visan) si este compus din 2 camere si dependinte. Este de tip D, are o suprafata de 51 mp si este situat la etajul 3
63.648 Euro