Anuntul nu mai este valabil [129452]

Zona Blocuri Noi, repere: EXCLUSIVE RESIDENCE

Anunt cu 541 vizualizari, publicat 19-11-2019, de:
Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 1
Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 2
Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 3
59.000 Euro
Tip:
decomandat
Suprafata:
32mp
Etaj:
1 din 6
Camere:
1
Bai:
1
Balcoane:
0
An constructie:
2016
Structura:
pe cadre
Acoperis mansardat:
absent
Scara:
la bulevard
Lift:
da

Specificatii oferta

 • mobilat: partial
 • incalzire: centrala termica
 • termosistem
 • gaz metan
 • apometre
 • parchet
 • gresie + faianta
 • termopan
 • cabluTV
 • lift
 • renovat
Apartamentul propus spre vanzare este situat in Iasi , zona Blocuri Noi (EXCLUSIVE RESIDENCE) si este compus dintr-o camera si dependinte. Este de tip D, are o suprafata de 32 mp si este situat la etajul 1 intr-o cladire cu 6 etaje.
Apartamentul este renovat, este mobilat partial, are centrala termica de apartament, gaz metan, apometre, parchet, gresie, faianta, tamplarie termopan, termosistem, cabluTV, lift, .
Cladirea , construita in 2016, are lift, are o structura tip pe cadre, fara risc seismic.

Apartamentul este dedicat prin armonie, lux, o nota burgheza si un lifes tyle boem. Combinația echilibrata intre conceptul de spațiu privat, retras de aglomerația cotidiana si accentele cosmopolite ale Copoiului conturează Exclusive Residence ca un proiect emblema al Iașului. Finisajele apartamentului cu marmura in zona de zi si bucătărie, piatra naturala in baie, parchet de bambus in dormitor, gresie pe terasa. Uşă din lemn masiv la intrare in apartament; � Uşi din lemn masiv pentru interior; � Geamuri termopan cu 3 rinduri de sticlă (4S Saint Gobain); � Parchet din lemn de bambus in dormitoare; � Obiecte sanitare de la producători renumiţi; � Cadă cu jacuzzi in baie; � Baterii sanitare cu design deosebit; � Cablu TV, internet şi telefonie; � Tablou electric de apartament; � Termosistem de 15cm; � Balustradă din inox cu sticlă securizată pe balcoane; � incălzire centrală de bloc; � Marmură in băi şi living; � Interfon; � Lift Schindler de 6 persoane Blocul este prevazut cu ascensor si video interfon, termo sistem de 15 cm Complexul este asigurat cu paza 24h din 24.

Logo Agentie Inter Imobiliare
Poza Alexandra Basiul
Consilier Imobiliar:Alexandra Basiul
Iti place oferta, dar doresti detalii?
Ne poti contacta cu un mesaj direct:
[Anuntul nu mai este valabil; cod oferta 129452]

Alte oferte in zona Blocuri Noi

Apartament nou de vanzare 2 camere decomandat Copou

Oferta numarul: 133376
Apartament situat in Iasi zona Copou (Aleea Sadoveanu) compus din 2 camere si dependinte. Este de tip D, are o suprafata de 65 mp si este situat la etajul 3 intr-o cladire cu 10
60.050 Euro

Apartament nou de vanzare 2 camere semidecomandat Copou

Oferta numarul: 130185
Apartament situat in Iasi zona Copou (Sararie) compus din 2 camere si dependinte. Este de tip SD, are o suprafata de 48 mp si este situat la etajul 2 intr-o cladire cu 5 etaje.
62.500 Euro

Apartament de vanzare 2 camere decomandat Copou

Oferta numarul: 138741
Apartament situat in Iasi zona Copou (BIBLIOTECA EMINESCU) compus din 2 camere si dependinte. Este de tip D, are o suprafata de 60 mp si este situat la etajul 3 intr-o cladire cu 3
65.000 Euro