Proiect Rezidential Apartamente Iulius Mall-River Towers

Calitatea face diferenta

Predare: august 2019 blocul 3 | noiembrie 2020 blocul 4
Descriere proiect rezidential
Nou Rate direct la dezvoltator! Perioada limitata, avans de la 15.000euro, rate pe 7 ani.

Complexul este amplasat in cartierul Tudor Vladimirescu, langa Iulius Mall. Pozitionarea complexului este excelenta datorita accesibilitatii; zona este aerisita, ferita de traficul intens al orasului. Zona este una eminamente rezidentiala, cu locuri de joaca pentru copii, cu scoli si gradinite in imediata apropiere.

Avem apartamente de vanzare cu 1, 2, 3, 4 si 5 camere, suprafetele sunt generoase, exista chiar si posibilitatea personalizarii apartamentelor.

Complexul a fost construit la cele mai înalte standarde, folosinduse doar materiale premium, menite să ofere un confort sporit locatarilor.

Deoarece CALITATEA FACE DIFERENTA, am demonstrat acest lucru construind responsabil:

• Blocurile au o fundatie de tip radier de 1.40 m, asezat pe un strat de transfer de 0.75 m si pe piloni prin indesare, structura fiind din pereti structurali de beton armat si cadre.
• Peretii exteriori si interiori sunt realizati din elemente de zidarie YTONG, ce asigura un nivel ridicat de izolatie fonica si termica.
• Izolatia exterioara este realizata cu placi de vata bazaltica avand grosimea de 100 mm.
• Instalatie electrica realizata cu cele mai bune materiale, conform normelor in vigoare (cabluri din Cupru cu tub de protecție din PVC ignifug), aparataje moderne, de la producatori renumiti.
• Tamplarie PVC REHAU 70 mm cu 5 camere de izolare si 3 foi de sticla ce asigura cheltuieli minime de intretinere si un confort ridicat.
• Generator propriu, ce asigura functionarea lifturilor in momentele in care se intrerupe furnizarea energiei electrice.

Publicat la: 14-11-2018
Cod oferta: 127191
46.000 Euro
Logo Dezvoltator
Imagine - Fara Comision de Intermediere

Apartamente Iulius Mall-River Towers

Tudor Vladimirescu - Iulius Mall

Suna acum reprezentantul de vanzari