Proiect Rezidential Bucium Panorama

Vile de vanzare cu panorama deosebita

Predare: Decembrie 2018
Descriere proiect rezidential
Bucium Panorama reprezinta un ansamblu rezidential de vile premium, de dimensiuni reduse, ce se integreaza perfect intr-o locatie atent aleasa pe cea mai frumoasa colina a Iasiului, Colina Bucium.

Ansamblul Bucium Panorama este compus din 4 vile tip duplex, ce au o vedere extraordinara asupra intregului oras, fiind inconjurate numai de un cadru natural bine conturat si de proprietati imobiliare aerisite si impozante, una dintre ele fiind vestitul Motel Bucium.

Fiecare vila a fost gandita individual, ca sa asigure o intimitate sporita celor ce vor locui aici, spatiul locativ fiind foarte bine organizat pentru a nu dispune de zone pierdute. O vila aflata la vanzare este dispusa pe plan parter si etaj, este compusa din 4 dormitoare, living, bucatarie, 2 bai, hol, terase, balcoane, pod pentru depozitare, loc de parcare propriu si o gradina cu suprafata cuprinsa intre 253 mp si 305 mp (aceasta suprafata difera de la o vila la alta).

Fiecare locuinta are 97 mp utili, plus terase si balcoane, toate sunt amenajate la cele mai inalte standarde de finisaje de pe piata imobiliara din Iasi.

Intreg ansamblul este racordat la toate retelele de utilitati.
Publicat la: 27-06-2019
Cod oferta: 124924
110.000 Euro
Logo Dezvoltator
Imagine - Fara Comision de Intermediere

Bucium Panorama

Bucium, vis a vis de Restaurant Motel Bucium

Suna acum reprezentantul de vanzari