Proiect Rezidential Case Individuale Rediu

Haideti sa descoperiti noile case din Rediu

Predare: 01-07-2021
Descriere proiect rezidential

Va propunem spre vanzare, una din cele 20 de case complet finisate, pozitionate intr-o zona rezidentiala, zona Rediu, construite cu mult bun gust si responsabilitate.


Aici aveti ocazia de a va transforma in realitate visul de a locui la casa la un pret foarte bun ce reflecta un raport pret/calitate corect.


Spatiu: Ceea ce impresioneaza la aceasta locuinta este modul prin care s-a facut  compartimentarea, unde odata patrunsi la interior, descoperim un hol  care ne conduce catre principalele incaperi. Avem parte de o camera de zi, de o baie comuna si de o bucatarie inchisa , aceasta oferindu-ne acces catre o terasa superba.


Urcand treptele interioare, ajungem la etaj, o zona in care avem parte de un hol, cu acces catre principalele camere. Cele trei dormitoare  sunt alaturate unei bai. Dormitoarele au fiecare cate un balcon de unde puteti admira privelistea deosebita.


Curtea are o suprafata de 450 mp, iar delimitarea intre proprietati este facuta printr-un gard metalic.


Constructie: Constructia are o fundatie cu talpa si elevatie armate cu fier si porneste de la o adancime de 1,5 metri, izolata conform proiectului, zidaria este in intregime din caramida Brikstone si betonul folosit face parte din clasa B250. Anveloparea exterioara se realizeaza cu polistiren expandat de 10 cm, cu cel mai mic indice de pierdere a caldurii.

Publicat la: 22-01-2021
Cod oferta: 139236
138.900 Euro
Logo Proiect Rezidential
Imagine - Fara Comision de Intermediere

Case Individuale Rediu

Rediu

Suna acum reprezentantul de vanzari