Proiect Rezidential Cubic Village

Calitatea si frumosul - un semn al decentei si normalitatii

Predare: 2018
Descriere proiect rezidential
Nu doar o locuinta, ci un concept de a locui intr-o micro comunitate!

Dupa ce am predat peste 90 de unitati locative, putem spune ca va propunem nu doar o casa ci un concept: Conceptul Cubic Village.
Cubic Village reprezinta un amplu cartier de case in stil minimalist, de tip insiruit sau de tip duplex ce compun impreuna o micro comunitate separata de restul zonei Popas Pacurari, prin bariere de acces, strazi private asfaltate, iluminat public, loc de joaca pentru copii, spatii de agrement pentru adulti si administrare proprie.

Acum puteti vedea ce facem si cum facem, calitatea si frumosul nu reprezinta un lux ci un semn al decentei si normalitatii.

Pretul de achizitie nu inseamna profit material pentru dezvoltator ci este investitia in siguranta familiei tale, prin tot ceea ce inseamna respectarea normativelor in constructie, calitatea si cantitatea de fier si beton folosita si nivelul ridicat al finisajelor. Amplasare, forma, culoare, materiale de constructie, linia arhitecturala, iluminare naturala si artificiala – toate reprezinta aspecte esentiale in factorul decizional atunci cand dorim sa achizitionam acel loc numit ACASA.

Luxul nu e un moft sau o caracteristica a unui marketing bun ci o normalitate a mileniului 3.

Publicat la: 07-03-2019
Cod oferta: 125482
82.000 Euro
Logo Dezvoltator
Imagine - Fara Comision de Intermediere

Cubic Village

Capat Pacurari

Suna acum reprezentantul de vanzari