Proiect Rezidential ESQ Village 3

Haideti sa descoperiti noile case din Galata

Predare: 30-10-2020
Descriere proiect rezidential

Cu o suprafață locuibilă generoasă È™i o curte numai bună pentru relaxare, casele individuale din ESQ 3 sunt mândria arhitecÈ›ilor. Ele sunt concepute pentru a satisface nevoile complexe ale oamenilor care È™tiu ce vor de la o casă, oferind liniÈ™tea traiului departe de vecini È™i libertatea de a dispune cum vor de spaÈ›iul locativ.

Camerele sunt mai mult decât generoase, oferind locatarilor un spaÈ›iu util de 118,1 metri pătraÈ›i. Tot acest spaÈ›iu a fost construit cu materiale premium È™i amenajat eficient pentru a te bucura de tot confortul oferit de acest proiect. Bramac, Platimar sau Delta Studio sunt doar câÈ›iva dintre partenerii noÈ™tri de încredere care ne-au ajutat să realizăm de-a lungul timpului apartamente în IaÈ™i care să se ridice la înălÈ›imea solicitărilor venite din partea clienÈ›ilor. De la încălzirea prin pardoseală, până la acoperiÈ™ul rezistent È™i cele mai atent realizate finisaje, echipa noastră a lucrat implicat È™i dedicat pentru a obÈ›ine rezultate pe măsură. În ceea ce priveÈ™te predarea locuinÈ›ei, acesta va fi înmânată la cheie, fiind realizată inclusiv È™i curățenia după terminarea lucrărilor. Mai rămâne să o amenajezi după bunul plac È™i să te bucuri pe deplin de investiÈ›ia făcută.

Dacă nu doreÈ™ti să optezi pentru o casă individuală, poÈ›i alege un duplex în IaÈ™i. Te vei bucura de aceleaÈ™i materiale premium, dăruire È™i finisaje atent realizate de către echipa noastră de profesioniÈ™ti. Duplexurile au structura unei case indivduale, parter + etaj , având aceeaÈ™ti structură de compartimentare È™i aceeaÈ™i suprafață. Curtea va fi comună, putând realiza achiziÈ›ia întregului duplex cu încă o familie din cercul tău de cunoÈ™tinÈ›e. ÎÈ›i vei păstra astfel prietenii aproape, dar te vei bucura, în acelaÈ™i timp È™i de o investiÈ›ie de calitate pentru familia ta.

Publicat la: 15-12-2020
Cod oferta: 140774
125.000 Euro
Publicat la: 01-12-2020
Cod oferta: 139458
130.000 Euro
Logo Proiect Rezidential
Imagine - Fara Comision de Intermediere

ESQ Village 3

Galata

Suna acum reprezentantul de vanzari