Proiect Rezidential Green Garden Residence

Sigur si intim

Predare: Decembrie 2018
Descriere proiect rezidential
Green Garden Residence reprezinta un amplu complex imobiliar, construit la cel mai inalt nivel de calitate. Ansamblul este situat in Iasi, Aleea Strugurilor, cartier Nicolina, avand in prezent 2 cai de acces spre oras. Intreg complexul rezidential cuprinde 16 blocuri P+2E cu cate 2 apartamente pe etaj, cai de acces private, comune, complet finisate si urbanizate. De asemenea intreg ansamblul detine racorduri la toate utilitatile publice (apa, canalizare, gaz, electricitate, internet, cablu TV, telefonie).

Locuitorii ansamblului vor beneficia de un loc de joaca pentru copii, amenajat complet si de o parcare special destinata oaspeților lor.

Intregul complex rezidential este imprejmuit cu gard, iar accesul in interior va fi pe baza de cartela si videointerfon, acest lucru pentru a oferi locatarilor sai intimitatea si siguranta necesara.

Apartamentele se caracterizeaza prin suprafete ergonomice, dar eficiente si aerisite. Ele sunt proiectate ca si apartamente de tip decomandat, cu spatii bine definite, compartimentate atent si cu multa lumina naturala.

Fiecare apartament se preda viitorilor proprietari amenajat complet atat la interior (existand si posibilitatea personalizarii proprii) cat si la exterior, unde se amenajeaza inclusiv parcarea, spatiile verzi, aleile, gardurile, terasele, strazile si locul de joaca pentru copii.

Constructia intregului complex rezidential a fost gandita in asa fel incat proprietarii care se vor muta nu vor fi deranjati in nici un fel de lucrarile din restul complexului. Fiecare bloc de locuinte va fi complet separat si izolat de restul lucrarilor.

Publicat la: 14-11-2018
Cod oferta: 124860
43.000 Euro
Logo Dezvoltator
Imagine - Fara Comision de Intermediere

Green Garden Residence

Galata - Aleea Strugurilor

Suna acum reprezentantul de vanzari