Proiect Rezidential Perla Residence

Confort garantat in apartamente la preturi promotionale

Predare: 2019
Descriere proiect rezidential
La 600 m de Drumul European, in spatele Restaurantului Popas Pacurari si la 300 m de strada cu transport in comun se afla complexul Perla Residence Iasi.

Primul imobil din acest complex este finalizat, cu locatari mutati si multumiti de ceea ce le-am oferit: confort si calitate la un pret corect.

In acest moment va propunem spre achizitie apartamente din cel de-al doilea imobil, ce se construieste in regim de inaltime S+D+P+2E si in care avem apartamente cu 1,2 si 3 camere.
Deoarece "suntem aici", ne-am gandit sa concepem unitati locative in care si noi am putea locui si anume apartamente bine dimensionate, cu incaperi bine definite si spatii luminoase si compartimentate astfel incat sa satisfaca nevoia si celui mai exigent locatar. Am creat apartamente DECOMANDATE, cu suprafete intre 41 mp si 85 mp, cu accent pus pe confort, liniste si siguranta data de un complex ingradit cu parcari proprii si loc de joaca pentru copii.

Noi construim apartamente, voi le dati viata!

Sub acest moto va dam posibilitatea ca in acest stadiu de constructie sa puteti achizitiona apartamente cu plata cash la preturi promotionale de la 600 EURO/mp, intr-o zona in care pretul minim de vanzare este de 800E/mp. De asemenea, rezervam apartamente si cu avans minim si plata la final, insa la pretul de lista calculat la 800 EURO/mp.
Logo Dezvoltator
Imagine - Fara Comision de Intermediere

Perla Residence

Capat Pacurari - Restaurant Popas

Suna acum reprezentantul de vanzari