Proiect Rezidential Roca Apartments

Haideti sa descoperiti noile apartamente din Nicolina

Predare: 30-03-2021
Descriere proiect rezidential

Complexul Roca Apartments este situat in vecinatatea mijloacelor de transport in comun, aflate la 7 minute de mers pe jos. Apartamentele se adreseaza persoanelor care vor sa locuiasca intr-o zona linistita, aproape de toate punctele de interes ale orasului, sau celor ce vor sa faca o investitie, pozitionarea excelenta a imobilului oferind o rentabilitate excelenta.


Noul proiect se dezvolta pe o suprafata de teren de 1500 mp si este amplasat in zona Cug, intr-o zona rezidentiala complet dezvoltata, care ofera acces rapid catre mijloacele de transport in comun, dar si catre marile magazine si centre comerciale aflate in zona.

Proiectul este compus din 3 imobile, ale caror regim de inaltime este Parter + 3 etaje, imobilele sunt construite pe cadre si grinzi din beton armat, iar pentru o mai buna izolare se foloseste polistiren de 10 cm, peste care se va aplica tencuiala decorativa Baumit de cea mai buna calitate.

La interior apartamentele dispun de cele mai bune si mai noi finisaje si echipamente din care enumeram : gresie si faianta import, parchet laminat dublu click import, tamplarie PVC cu geam termopan cu 6 camere, 4 anotimpuri la care se adauga glafurile interioare si exterioare, usi interioare moderne si usa intrare anti efractie, obiecte sanitare import, incalzire prin pardoseala si centrala proprie de apartament.

Partile comune, insemnand casa scarii, holurile si spatiile verzi, sunt la fel de atent tratate, dispun de placari ceramice, balustrade de inox, iar accesul in imobil este restrictionat si permis doar rezidentilor.

La exterior, ansamblul dispune de spatii verzi amenajate, parcari delimitate, cai de acces si alei pietonale amenajate si iluminate pentru o cat mai buna functionalitate a intregului proiect.

Publicat la: 21-01-2021
Cod oferta: 134245
44.000 Euro
Publicat la: 22-01-2021
Cod oferta: 134248
52.500 Euro
Publicat la: 21-01-2021
Cod oferta: 134251
63.500 Euro
Logo Proiect Rezidential
Imagine - Fara Comision de Intermediere

Roca Apartments

Nicolina

Suna acum reprezentantul de vanzari