Proiect Rezidential Smart Apartments

Haideti sa descoperiti noile apartamente din CUG

Predare: 17-09-2020
Descriere proiect rezidential

Complexul rezidential Smart Apartments cuprinde 5 blocuri cu regim de inaltime D+P+2ET+M si totalizeaza un numar total de 150 de apartamente decomandate, excelent compartimentate cu 1, 2 si 3 camere cu suprafete ce pornesc de la 43mp. Locatia este una privilegiata, fiind situat in zona Cug, pe Al. T. Neculai, asigurand un acces facil catre toate punctele de interes ale orasului, aproape de mijloacele de transport in comun si bulevardul principal.
Apartamentele din cadrul ansamblului se predau locatarilor amenajate la cheie in functie de preferintele fiecaruia cu dotari si finisaje de exceptie: placi ceramice din import, parchet laminat, centrala termica proprie cu incalzire prin pardoseala, usi interior din lemn masiv, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, prize si intrerupatoare Schneider.
Fiecare locuinta beneficiaza de loc de parcare propriu, dezmembrat si intabulat, inclus in pretul de achizitie. Preturile locuintelor din acest complex pornesc de la 950 euro/mp pentru plata cash, iar ca si modalitati de plata se accepta orice tip de credit ipotecar, inclusiv programul Prima Casa.

Publicat la: 08-10-2020
Cod oferta: 130122
56.700 Euro
Logo Proiect Rezidential
Imagine - Fara Comision de Intermediere

Smart Apartments

CUG

Suna acum reprezentantul de vanzari