Proiect Rezidential Zah Residence

Haideti sa descoperiti noile case din Horpaz

Predare: 30-04-2020
Descriere proiect rezidential

Va propunem spre vanzare, una din cele 30 de case complet finisate, pozitionate intr-o zona rezidentiala, zona Horpaz, construite cu mult bun gust si responsabilitate.


Aici aveti ocazia de a va transforma in realitate visul de a locui la casa la un pret foarte bun ce reflecta un raport pret/calitate corect.


Spatiu: Ceea ce impresioneaza la aceasta locuinta este modul prin care s-a facut  compartimentarea, unde odata patrunsi la interior, descoperim un hol  care ne conduce catre principalele incaperi. Avem parte de o camera de zi, doua dormitoare, o baie comuna si de o bucatarie inchisa , aceasta oferindu-ne acces catre o terasa superba.


Curtea are o suprafata de 400 mp, iar delimitarea intre proprietati este facuta printr-un gard din lemn.


Constructie: Constructia are o fundatie cu talpa si elevatie armate cu fier si porneste de la o adancime de 1,5 metri, izolata conform proiectului, zidaria este in intregime din caramida Brikstone si betonul folosit face parte din clasa B250. Anveloparea exterioara se realizeaza cu polistiren expandat de 10 cm, cu cel mai mic indice de pierdere a caldurii.

Publicat la: 29-11-2020
Cod oferta: 137064
72.000 Euro
Logo Proiect Rezidential
Imagine - Fara Comision de Intermediere

Zah Residence

Horpaz

Suna acum reprezentantul de vanzari