Apartament nou de vanzare 2 camere decomandat Bucium [131229]

Zona Bucium, repere: Pasaj socola/Bucium

Anunt cu 5844 vizualizari, publicat 02-07-2020, de:
Oferta Apartament nou de vanzare 2 camere decomandat Bucium imagine 1
Oferta Apartament nou de vanzare 2 camere decomandat Bucium imagine 2
Oferta Apartament nou de vanzare 2 camere decomandat Bucium imagine 3
Oferta Apartament nou de vanzare 2 camere decomandat Bucium imagine 4
Oferta Apartament nou de vanzare 2 camere decomandat Bucium imagine 5
45.000 Euro
Tip:
decomandat
Suprafata:
40mp
Etaj:
1 din 5
Camere:
2
Bai:
1
Balcoane:
1
An constructie:
2019
Structura:
pe cadre
Acoperis mansardat:
absent
Scara:
la strada
Lift:
da
Interfon:
da
disponibil prima casa

Specificatii oferta

 • mobilat: nu
 • incalzire: centrala termica
 • termosistem
 • gaz metan
 • apometre
 • gresie + faianta
 • usa metalica
 • internet
 • lift
 • interfon
 • ansamblu rezidential
 • renovat
Apartamentul propus spre vanzare este situat in Iasi , zona Bucium (Pasaj socola/Bucium) si este compus din 2 camere si dependinte. Este de tip D, are o suprafata de 40 mp si este situat la etajul 1 intr-o cladire cu 5 etaje.
Apartamentul este renovat, are centrala termica de apartament, gaz metan, apometre, gresie, faianta, termosistem, usa metalica, internet, interfon, lift, .
Cladirea , construita in 2019, face parte dintr-un asamblu rezidential , are lift, are o structura tip pe cadre, fara risc seismic.
Apartamentul se poate achizitiona prin credit ipotecar prin Programul PRIMA CASA

Pentru ca timpul conteaza, venim cu propunerea unui apartament potrivit asteptarilor, care se gaseste in unul din Ansamblurile Rezidentiale exclusiviste ale Iasului. Apartamentul este decomandat, spatios si luminos, construit dupa toate normativele in vigoare, cu usa metalica Maco la intrare, gresie pe hol + bucatarie + baie, faianta baie + bucatarie, usi interior Pinum, tamplarie din PVC de inalta calitate, cu geam tripan, central termica, calorifere, vopsea lavabila. Contorizarea utilitatilor se face individual, apometrele si contoarele de gaz fiind scoase pe hol, iar contoarele de energie electrica fiind in casa scarii. Blocul este amplasat in intersectia dintre bulevardul Poiters cu soseaua Bucium, inspre zona Bucium a Iasiului, o zona linistita, cu pozitionare buna, supraveghere video si paza permanenta, cu scoli si gradinite in imediata apropiere. Blocul dispune de locuri de parcare private, contra cost, statie de incarcat masini electrice, lift IFMA, videointerfon, cablu TV, fibra optica pana in apartament. Casa scarii, holurile comune si scarile fiind placate cu granit de o calitate superioara. Spatiile verzi depasesc 8.000 mp, curatenia in interiorul blocurilor vor fi asigurate de catre o firma specializata, impreuna cu Asociatia de Locatari a Ansamblului Rezidential. Investitia corecta in siguranta familiei Dvs va poate oferi linistea necesara pentru un trai frumos.


BLOCUL DEJA ESTE CONSTRUIT

Logo Agentie Inter Imobiliare
Poza Adrian Girnet
Consilier Imobiliar:Adrian Girnet
Iti place oferta, dar doresti detalii?
Ne poti contacta cu un mesaj direct:
[Apartament nou de vanzare 2 camere decomandat Bucium; cod oferta 131229]

Alte oferte in zona Bucium

Apartament nou de vanzare 2 camere decomandat Bucium

Oferta numarul: 130161
Apartament situat in Iasi zona Bucium (Bloc finalizat, 800 m de Lidle) compus din 2 camere si dependinte. Este de tip D, are o suprafata de 46 mp si este situat la etajul 3 intr-o
41.000 Euro

Apartament nou de vanzare 2 camere decomandat Bucium

Oferta numarul: 136485
Apartament situat in Iasi zona Bucium (Bloc finalizat la 800 m in spate la LIDL.) compus din 2 camere si dependinte. Este de tip D, are o suprafata de 46 mp si este situat la etajul 3
41.000 Euro

Apartament nou de vanzare 2 camere semidecomandat Bucium

Oferta numarul: 130006
Apartament situat in Iasi zona Bucium (Han 3 Sarmale) compus din 2 camere si dependinte. Este de tip SD, are o suprafata de 42 mp si este situat la etajul 1 intr-o cladire cu 4 etaje.
41.300 Euro