Anuntul nu mai este valabil [142836]

Zona Galata, repere: CNI

Anunt cu 74 vizualizari, publicat 22-09-2021, de:
Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 1
Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 2
Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 3
Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 4
Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 5
Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 6
Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 7
Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 8
Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 9
Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 10
38.000 Euro
Tip:
semidecomandat
Suprafata:
34mp
Etaj:
1 din 3
Camere:
1
Bai:
1
Balcoane:
0
An constructie:
2020
Structura:
pe cadre
Acoperis mansardat:
absent
Scara:
la bulevard
Interfon:
da

Specificatii oferta

 • mobilat: nu
 • incalzire: centrala termica
 • termosistem
 • gaz metan
 • apometre
 • parchet
 • gresie + faianta
 • termopan
 • usa metalica
 • cabluTV
 • loc parcare
 • interfon
 • ansamblu rezidential
 • renovat
Apartamentul propus spre vanzare este situat in Iasi , zona Galata (CNI) si este compus dintr-o camera si dependinte. Este de tip SD, are o suprafata de 34 mp si este situat la etajul 1 intr-o cladire cu 3 etaje.
Apartamentul este renovat, are centrala termica de apartament, gaz metan, apometre, parchet, gresie, faianta, tamplarie termopan, termosistem, usa metalica, cabluTV, loc parcare, interfon, geam la baie.
Cladirea , construita in 2020, face parte dintr-un asamblu rezidential , are o structura tip pe cadre, fara risc seismic.

Apartament cu o camera decomandat,  la parter cu apartamente la demisol, baie cu geam. MUTARE IMEDIATA, + LOC DE PARCARE


Ansamblu rezidential compus din blocuri locative cu regimuri mici de înălÈ›ime È™i prezintă locuinÈ›e disponibile în două clădiri de apartamente, ambele cu câte un Parter È™i plus 2 Etaje locative. Imobilele sunt construite calitativ È™i ating cele mai înalte standarde de siguranță È™i confort È™i la realizarea proiectului au fost folosite materiale durabile È™i tehnologii performante. Clădirile de apartamente au o structură constructivă realizată pe cadre din beton armat cu zidărie portanță, unde toate închiderile exterioare, pereÈ›ii interiori È™i compartimentările sunt din cărămidă. Termo-sistemul placat pe partea exterioară a imobilelor este format din materiale contemporane de un grad sporit termic È™i are grosimea de 10 cm. Iar faÈ›adele sunt finisate într-un stil de design modern cu tencuială decorativă siliconică de exterior. Ferestrele instalate la blocuri sunt din profil PVC calitativ È™i au geam termo-eficient. În incinta blocurilor locative sunt prevăzute È™i boxe de depozitare. Accesul în locuinÈ›e se controlează prin sistem cu interfon.


În curtea complexului de locuinÈ›e se află generoase spaÈ›ii verzi, este È™i un foiÈ™or, sunt organizate diverse locuri de relaxare È™i locuri de joacă pentru copii.


 

Logo Agentie Inter Imobiliare
Poza Inter Imobiliare
Consilier Imobiliar:Inter Imobiliare
Iti place oferta, dar doresti detalii?
Ne poti contacta cu un mesaj direct:
[Anuntul nu mai este valabil; cod oferta 142836]

Alte oferte in zona Galata

Apartament nou de vanzare 2 camere semidecomandat Galata

Oferta numarul: 142183
Apartament situat in Iasi zona Galata (Platoul Insorit) compus din 2 camere si dependinte. Este de tip SD, are o suprafata de 37 mp intr-o cladire cu 4 etaje.
38.500 Euro

Apartament nou de vanzare o camera decomandat Galata

Oferta numarul: 144123
Apartament situat in Iasi zona Galata (Sos Iasi-Voinesti) compus dintr-o camera si dependinte. Este de tip D, are o suprafata de 37 mp si este situat la etajul 3 intr-o cladire cu 3
38.500 Euro

Apartament nou de vanzare 2 camere semidecomandat Galata

Oferta numarul: 139105
Apartament situat in Iasi zona Galata (Platoul Insorit) compus din 2 camere si dependinte. Este de tip SD, are o suprafata de 40 mp intr-o cladire cu 3 etaje.
39.500 Euro